Categories
Notícies

L’ANC dóna suport a la ILP habitatge i recollirà signatures per fer-la possible

L’entitat sobiranista dóna suport a la iniciativa legislativa popular que impulsen la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, l’Aliança contra la Pobresa Energètica i l’Observatori DESC.

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha presentat aquest dilluns en roda de premsa l’acord amb les entitats promotores de la ILP per sumar-se a la campanya de recollida de signatures contra els desnonaments i la pobresa energètica. Com ja havia fet Òmnium Cultural el passat mes de gener, l’entitat sobiranista ha decidit donar suport a la iniciativa legislativa popular (ILP) de mesures en aquests àmbits que impulsen la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), l’Aliança contra la Pobresa Energètica (APE) i l’Observatori DESC.

“Demanem al Govern de Catalunya que faci un pas endavant, que sigui valent, i que els ciutadans i ciutadanes d’aquest país puguin veure que aquesta república catalana que volem sí que serà socialment més justa”, ha argumentat la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, que ha signat a favor de la ILP. “No podem deixar d’abordar les problemàtiques diàries amb excuses competencials, o condicionant-les a tenir un estat propi, perquè Catalunya té competències”, ha subratllat el portaveu de la PAH, Carles Macías.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *