Categories
Notícies

La força de la PAH torna a mostrar-se en l’acció d’avui per recuperar la Llei 24/2015

Gràcies a la pressió des del carrer, la PAH ha aconseguit una reunió amb el Conseller d’Habitatge Damiá Calvet, per tractar la recuperació immediata de la nostra Llei i posar mesures urgents per des col·lapsar les mesas d’emergència.

L’acció d’aquest matí ha estat tot un èxit de convocatòria. Més de 400 persones arribades de tots els racons del territori català, hem ocupat i ens hem concentrat a la seu central de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, per reclamar la recuperació de la Llei 24/2015, posant com a exemple clar de la seva urgència els més de 2000 casos de famílies desnonades sense cap alternativa, que estan vivint en albergs i pensions per culpa del col·lapse de les meses d’emergència que estan amb llistes d’espera de fins a un any i mig.

No hauríem arribat a aquesta situació si la Llei fons vigent en la seva totalitat i els bancs i grans propietaris tinguessin l’obligació de reallotjar a les famílies que no poden pagar el seu lloguer o hipoteca, al mateix temps que se’ls ofereix un lloguer social acord als seus ingressos.

L’acció ha acabat amb el compromís de reunir-nos amb Damià Calvet el 12 d’octubre.

En aquesta reunió volem posar sobre la taula dos compromisos d’extrema urgència i no negociables

  • La recuperació de la Llei 24/2015
  • Fer efectives totes les mesures a l’abast de la Generalitat perquè la llista d’espera de les mesas d’emergència arribi a zero, d’aquí a la fi d’any.

Les famílies desnonades sense alternatives no poden esperar més i les PAHs catalanes seguirem al peu del canó fins a aconseguir que la nostra llei torni a estar vigent en la seva totalitat, el pròxim mes d’octubre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *