Categorías
Noticias sala de prensa

Òmnium dóna suport a la ILP habitatge

Aquest migdia Òmnium Cultural ha mostrat el seu suport a la ILP contra els desnonaments i la pobresa energètica.

En una trobada amb la presidenta de l’entitat, dos membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i de l’Aliança contra la Pobresa Energètica han fet entrega de plecs de signatures que l’organització distribuirà a les seves seus locals.

Amb el suport rebut avui es dóna per iniciada la campanya d’adhesions d’entitats, col·lectius i organitzacions a la ILP, amb la que es pretén rebre un suport molt ampli de la societat catalana.

A partir d’avui, organitzacions veïnals, polítiques, sindicals, i culturals, estan cridades a mostrar el compromís a unes mesures que ens permetran construir conjuntament un país sense desnonaments ni pobresa energètica.

Òmnium dóna suport a la ILP habitatge

A continuació, reproduïm la nota de premsa publicada per Òmnium Cultural i que també podeu trobar al seu web.

Òmnium dóna suport a la ILP habitatge

 L’entitat se suma a la campanya per recollir 50.000 signatures contra els desnonaments i la pobresa energètica   Òmnium Cultural s’ha sumat a la “Iniciativa Legislativa Popular (ILP) habitatge” per recollir un mínim de 50.000 signatures contra els desnonaments i la pobresa energètica a Catalunya. La presidenta, Muriel Casals, ha signat aquest migdia la petició, que es difondrà entre els més de 45.000 socis i les seus territorials de l’entitat.   Els impulsors de la ILP, l’Observatori DESC, la PAH de Catalunya i l’Aliança Contra la Pobresa Energètica, volen fer efectiu el dret a l’habitatge, proposant cinc mesures per fer front al sobre-endeutament, els desnonaments i els talls de subministraments bàsics al nostre país.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *