Categories
Notícies

Els convenis entre Govern i Endesa, una batalla històrica

L’APE presentem “Els Convenis, una batalla històrica”, un recorregut cronològic des de 2015 fins a desembre de 2021 de la nostra lluita per garantir l’accés als subministraments bàsics centrat en els convenis que contempla la Llei 24/2015

Un repàs des de l’impuls i aprovació de la Llei 24/2015 fins a la firma dels convenis entre Govern i Endesa el passat mes de març, i el consegüent enviament de les cartes per part de la companyia aquest mateix mes de desembre, que confirmen la condonació d’aquest deute.

Accions de denúncia, ocupacions d’oficines, acompanyaments, pressió i incidència política, aparicions en mitjans de comunicació… l’estratègia per aconseguir la firma dels convenis entre Govern i Endesa ha passat per una combinació de diverses accions al llarg d’aquests darrers anys. El camí per arribar fins aquí no ha estat fàcil, però gràcies a la força i la perseverança de l’APE i de la ciutadania organitzada ho hem aconseguit.

Ara que les cartes comencen a arribar a les famílies, celebrem que hem fet un gran pas endavant en la implementació dels convenis. És, sens dubte, una gran victòria que donarà una segona oportunitat!

Ara sí que podem dir per fi: #TenimLaCondonació