Categories
destacats sala de premsa

Carta a les caps de llista de les eleccions catalanes i al nou Parlament català

Exigim un compromís inequívoc urgent amb una nova llei d’urgència que restitueixi les mesures antidesnonaments anulades pel Tribunal Constitucional.

Avui traslladem a través d’una carta pública a les caps de llista de les eleccions catalanes i al nou Parlament la nostra indignació per l’anul·lació de l’ampliació de la Llei 24/2015 aconseguida amb el Decret Llei 17/2019 degut a una sentència del Tribunal Constitucional.

Amb aquesta carta interpel·la a Salvador Illa (PSC), Pere Aragonès (ERC), Laura Borràs (JxC), Jéssica Albiach (En Comú Podem), Dolors Sabater (CUP), Carlos Carrizosa (Ciutadans) i Alejandro Fernández (PP) per tal que adoptin un compromís públic que la primera llei d’urgència de la XIII Legislatura del Parlament de Catalunya restitueixi l’ampliació de les mesu25res antidesnonaments i de lloguer social aconseguides amb el DL 17/2019.

Descarrega la carta aquí

Fa tot just tres setmanes, milers de persones ho exigien al carrer i és reclam de la societat catalana.

Esperem una resposta pública així com una trobada urgent per traslladar la veu de les famílies en risc de desnonament i per aconseguir compromisos inequívocs en favor del dret a l’habitatge.